Wat is de meest comfortabele damesschoen?

Als je hele dagen op je benen moet staan, als je een operatie-assistent bent of een winkelmedewerker, is het belangrijk dat je comfortabel schoeisel aan hebt. De meeste medewerkers in het ziekenhuis dragen Crocs, of soortgelijke sandalen. Is dit niet charmante schoeisel het best voor je voeten?

sandalen-damesschoenen-bever

Damesschoenen met sluiting zijn beter dan schoenen zonder sluiting. Bij sluitingen moet je denken aan een rits of veters. Schoenen met een sluiting geven meer stabiliteit dan schoenen zonder sluiting, zoals instappers of Crocs.

Goede schoenen zijn schoenen die je ondersteunen en je voetstand corrigeren. Als je schoenen aanhebt zonder goede zool kan je al snel last krijgen van je rug, knieën en enkels. Een paar schoenen met een voetbed of inlegzool is daarom het meest comfortabel, omdat je er het langst op kan staan zonder dat je lichamelijke klachten krijgt en omdat het zelfs lichamelijke klachten tegengaat.

sneaker-damesschoenen-beverHet maakt dus niet zozeer uit wat voor schoeisel het meest comfortabel is, maar welk voetbed het meest comfortabel is. Voetbedden kunnen los gekocht worden en zorgen ervoor dat je geen overbelaste en doorgezakte voeten krijgt en dat is heel belangrijk. Je moet nog je hele leven met je voeten doen, dus wees er voorzichtig mee.

Zoek je comfortabele schoenen om gewoon mee te shoppen of omdat je je pumps even zat bent? Dan zijn schoenen en sandalen met voetbed een goed alternatief. Schoenen met een goede profielzool en comforttabel voetbed zijn bij echte speciaalzaken verkrijgbaar. Bever heeft een breed aanbod qua dames schoenen. Tot slot zijn er verspreid over het web tips te vinden waar je op moet letten bij het passen van (nieuwe) schoenen. Lees o.a. hier hoe je de schoenen goed past, zodat je met een goed en comfortabel paar naar huis gaat.