De trends van 2013

dierlijkeDe fashionweeks, waar de schoenentrends van 2013 te spotten waren, zijn weer achter de rug. En goed nieuws, het kan niet gekker! Je schoenen mogen de functie van een waar kunstwerk hebben in de zomermaanden. Schoenen geïnspireerd op architectuur spelen hier helemaal op in.

Ga je toch liever voor iets veiliger, maar wel opvallend, dan past de metallic trend misschien wel bij je. Pumps, sandalen, gympen, alles mag in het zilverfolie gepakt worden. Met het zonnetje erbij gaan je voeten glimmen. Ga je liever voor iets natuurlijker? Dan kun je kiezen voor slangen en krokodillenprint. Passen meteen goed bij je tassen en kleding uit het vorig seizoen. Maar ook print als bloemen, stipjes en motiefjes zijn helemaal van deze tijd.

Waren het vorig jaar nog schandaaltjes, dit jaar zijn ze weer helemaal terug: sandalen. Maar dan wel hip. Voor de liefhebber kan de sneaker dit seizoen ook nog gewoon gedragen worden.

Wanneer je voor hakken wilt gaan, maar niet overweg kan met pumps, kun je deze zomer eindelijk oefenen op high heels met dikke hakken.

Heb je een beetje lef? Kies dan voor iets gewaagds. De gladiator laarzen hebben namelijk heel wat stof doen laten opwaaien. Niet iedereen is meteen fan van deze laars. Maar desondanks zijn ze veel gespot op de catwalken!

Nog even op een rijtje wat deze zomer niet in je collectie mag ontbreken:
- Metallic
- Architect fashion
- Reptielen prints
- Sandalen
- Dikke hakken